Організація ведення діловодства у губернському правлінні першої половини ХІХ ст. (на прикладі Подільської губернії) - Юрченко, Віталіна; Бем, Наталія (Видавництво Львівської політехніки, 2017)
The article deals with organization of office management in the provincial government at the first half of the 19th century (case tudy: Podilskiy province).
Keywords: діловодство; документ; копія; реєстрація; писар; губернатор; губернські адміністративні установи