Оцінка ефективності інвестиційних проектів - Мамотенко Д. Ю. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Розглянуті та систематизовано традиційні показники оцінки економічної ефективності інвестиційних проектів. Розроблені положення задач оцінювання ефективності інвестиційних проектів та запропоновані для них відповідні структури грошових потоків та ставки дисконтування, що приведе до підвищення ефективності управління інвестиційною діяльністю підприємства. Systematized traditional indexes of economic efficiency estimation of investment projects are considered in the article. Princsples of tasks of investment projects efficiency estimation and cash flow proper structures as well as their discounting rates are developed. It will result in efficiency increase of management investment activity of enterprise.
Keywords: інвестиційний проект; економічна ефективність; показники оцінки; грошові потоки; ставка дисконтування; investment project; economic efficiency; indexes of estimation; cash flow; discount rate