Розробка та створення бази технічно-організаційної інформації під час функціонування активних GNSS мереж - Ланьо, О. В. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Представлено решение по созданию базы данных организационно-технической информации для операторов GNSS сетей. A solution to create a database of organizational and technical information for GNSS network operators