Управління загрозою на виробничому підприємстві - Сулима, О. Й. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2007)
Доведено, що у перехідний період соціально-економічного розвитку України кількість і різноманітність чинників загроз, що зменшують стабільність роботи промислового підприємства, зростають. Тому функція управління загрозою набуває все більшого значення і стає одним з найважливіших інструментом забезпечення еконо¬мічної стійкості підприємства. Обґрунтовано необхідність у розробленні алгоритму управління загрозою у системі управління підприємством. In a transitional period of socio-economic development of Ukraine a number and variety of factors of threats loosening the terms of stable work of industrial enterprise increase, therefore the function of management of the threat acquires everything large role and becomes one of major terms of providing of economic stability of enterprise. Thus, there is a necessity in development of algorithm of management of the threat in the control system of an enterprise.
Keywords: управління загрозою; економічна стійкість підприємства; management of the threat; economic stability of enterprise