Вплив комплексних модифікаторів на властивості дрібнозернистого самоущільнювального бетону - Кіракевич, І. І.; Позняк, О. Р.; Яніцький, О. Б. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2010)
Виконано дослідження реологічних властивостей дрібнозернистих самоущільнюваних бетонних сумішей з добавками модифікаторів і мікронаповнювачів та експлуатаційних характеристик бетонів на їх основі в різних умовах тверднення. Research of reological properties of Self-compacting fine-grained concrete mixtures with admixtures of modifiers and microfillers and exploitative characteristics of concretes on their basis under various conditions of hardening is carried out.
Keywords: дрібнозернистий самоущільнювальний бетон; модифікатор; мікронаповнювач; рухливість; міцність; порова структура; деформації зсідання; self-compacting fine-grained concrete; modifier; microfiller; flowability; strength; pore structure; shrinkage