Спецпроцесор для визначення характерних ознак на основі алгоритму SURF - Пуйда, В. Я.; Puyda, V. (Видавництво Львівської політехніки, 2017)
Запропоновано структуру спецпроцесора реалізації алгоритму визначення характерних ознак відеооб’єкта на основі алгоритму SURF для спеціалізованої системи технічного зору.

We propose a structure of special processor implementing feature detection in a video stream based on the SURF algorithm to be used in computer vision systems.
Special processor for feature detection based on the SURF algorithm
Keywords: система технічного зору; відеозображення; характерні ознаки; ідентифікація; computer vision; video stream; SURF features; image identification; 004.932