Розв’язки однорідного еволюційного рівняння із самоспряженим оператором на (0, ∞) - Горбачук, О. Л. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2000)
The solution of equation dyt) = Ay(t), where A is a selfadjoint operator in the Hielbert space are described. Описано розв’язки рівняння dyt) = Ay(t), де А - самоспряжений оператор у гільбертовому просторі на (0, ∞).