Організаційно-економічні передумови модернізації промислових підприємств - Петрович, Й. М. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Зроблено спробу висвітлити основні організаційно-економічні передумови прискорення модернізації промислових підприємств як основи збільшення випуску ними продукції високої якості та наповнення нею внутрішнього ринку і підвищення ефективності їх господарської діяльності у жорстких умовах конкуренції. An attempt to light up basic organizationally-technical pre-conditions of acceleration of modernization of industrial enterprises as bases of increase of issue by them products of high qualities with the purpose of filling by her internal market and increase of efficiency of their economic activity drastic competition is done in the article.
Organizational economic conditions modernization of industrial enterprises
Keywords: модернізація; ринок; продукція; ефективність; конкуренція господарювання; modernization; market; products; efficiency; competition of menage