Гробівець родини Шімзерів. - Шишка, Олександр Володимирович (My University, 1987)
Гробівець родини Шімзерів. Поховані: Леопольд Шімзер (1833-1888) — відомий львівський підприємець, власник архітектурної фірми. Вікторія Шімзер (1838-1908) — дружина. Надгробок — скульптурна композиція, постамент з хрестом, стилізованим під стовбур дерева та інскрипцією. Поле №71.
Keywords: Львів, Личаківський цвинтар, скульптори, архітектори, підприємці, обробка каменю, Шімзери, Леопольд Шімзер, Leopold Schimser, могила, поховання.