Удосконалення системи обслуговування користувачів: сучасні підходи та їх реалізація - Коваль, Тетяна Миколаївна (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Стаття порушує питання комплексного вдосконалення системи обслуговування користувачів в контексті реорганізації бібліотечних підрозділів, впровадження сучасних інформаційних технологій та створення власних електронних інформаційних ресурсів. The article “Users Service System Improvement: Modern Approaches and Their Realisation” by T. Koval deals with the problems of complex improvement of the serving system in the Vernadsky National library of Ukraine in the context of reorganization of the librarian detachments, the production of modern informational technologies and the creation of own electronic informational resources.
Keywords: електронні інформаційні ресурси; інформаційні технології; бібліотечно-інформаційне обслуговування; бібліотечний маркетинг; electronic information resources; information technology; library information service; library marketing