Генетично-параметрична оптимізація перетворювача числа фаз з використанням корегуючих RL-ланок - Самотий, В.; Лопачак, О.; Павельчак, А. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Запропоновано методику параметричної оптимізації перетворювача числа фаз з використанням RL-ланок та генетичного алгоритму, що дає можливість максимально наблизити форму вихідного сигналу перетворювача до ідеальної трифазної напруги. In this paper, authors have suggested the method of parametric optimization for the converter of number of phases, using RL-links and genetic algorithm. It enables to make output signal form of the converter similar to ideal three-phase voltage.
Keywords: генетично-параметрична оптимізація перетворювача; корегуючі RL-ланки; genetically self-reactance optimization of transformer; koreguyuchi rl-link