Імітатори опору, інваріантні до впливу опорів ліній зв’язку - Бойко, Оксана; Столярчук, Петро; Яцук, Василь (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2000)
Запропоновано структурну схему кодо-керованої міри опору з компенсацією впливу опорів ліній зв’язку на похибку відтворення опору. Розглянуто можливість компенсації впливу опорів комутаційних елементів. Предложена структурная схема кодо-управляемой меры сопротивления с компенсацией влияния сопротивлений соединительных проводов. Рассматривается возможность компенсации влияния сопротивлений коммутирующих элементов. The circuits of code-control resistance measures with compensation influence of wire resistance are proposed. Compensation influence of residual switches parameters is considered too.