Система автоматизованого розпізнавання рухів - Дзелендзяк, У. Ю.; Самотий, В. В. (Видавництво Львівської політехніки, 2014)
Наведено систему автоматизованого розпізнавання рухів, яка дає можливість створення анімацій в режимі реального часу з використанням світлочутливих КМОН-матриць та кольорових відеокамер. This system of automated motion recognition, which allows you to create animations in real time using photosensitive CMOS-matrix and color cameras.
Keywords: система розпізнавання рухів; КМОН-матриця; 3D-сканування; гіроскопічна система; XNA Framework; XNA Application; API-інтерфейси; DirectX Media Object; recognition system movements; CMOS sensor; 3D-scanning; gyro system; XNA Framework; XNA Application; API-interfaces; DirectX Media Object