Покращення показників роботи тролейбусів шляхом використання системи автономного ходу та оптимізації маршрутів - Мазилюк, Павло; Сітовський, Олег (ТзОВ «Галицька видавнича спілка», 2021)
The article research the work of public transport and ways to improve these indicators
Improving the performance of trolleybus by using the system of autonomous move and route optimization
Keywords: 629.341