Оцінка якості структури системи за її флікер-шумами - Колодій, Зеновій (Національний університет "Львівська політехніка", 2008)
Подано результати комп’ютерного моделювання хаотичного руху елементарних частинок у системах з хаотичною та упорядкованою структурами. За результатами аналізу зроблено висновки про можливість використання флікер-шуму системи для якісної оцінки її внутрішньої структури та змін у структурі. Представлены результаты компьютерного моделирования хаотического движения элементарных частиц в системах с хаотической и упорядоченной структурами. На основании результатов анализа сделаны выводы о возможности использования фликкер-шума системы для качественной оценки её внутренней структуры и изменений в структуре. The results of computer simulation of chaotic motion of elementary particles in the systems with chaotic and comfortable structure are presented. Using the research results the conclusions about the possibility of using flickernoise system for qualitative estimation of its inner structure and changes in the structure were made.