Переваги лізингової діяльності для суб'єктів лізингової угоди - Галущак, О. Я. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2001)
Викладено основні переваги здійснення лізингових операцій для суб’єктів лізингових угод: лізингової компанії, користувача та виробника (постачальника). Іs deals with the main advantages of leasing operations for agents of leasing agreements such as: leasing company, leasing user and leasing produser (supplier).