Електронний безпровідний ідентифікатор для доступу до ПК - Совин, Я. Р.; Решетар, Я. В.; Хома, В. В. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2010)
Наведено програмно-апаратні засоби, використані під час побудови електронного безпровідного ідентифікатора доступу до персонального комп’ютера на базі технології Bluetooth. Hardware and software tools are resulted used for the construction of electronic wirelesstoken on the base of Bluetooth technology for access to the personal computer.