Основні етапи формування, становлення і розвитку політико-правових поглядів В’ячеслава Липинського про державу і право - Граб, С. О. (Видавництво Львівської політехніки, 2016)
Проаналізовано певні етапи формування, становлення і розвитку політико-правових поглядів В. Липинського. Особливу увагу звернено на дослідження його праць, у яких мислитель закликає українців до єдності, соборності та свято берегти свої землі та їхню територіальну цілісність. Проанализированы определенные этапы формирования, становления и развития политико-правовых взглядов В. Липинського. Особое внимание уделено исследованию его работ, в которых мыслитель призывает украинцев к единству, соборности и свято хранить свои земли и их территориальную целостность. Analaized certain stages of formation and development of political and legal views of V. Lipinskі. Particular attention is paid to research his works, in which Ukrainian thinker calls for unity, catholicity and justly preserve their land and their territorial integrity.
Основные этапы формирования, становления и развития политико-правовой точки зрения Вячеслав Липинского о государстве и праве
Milestones of formation, becoming and development of political and legal views Vyacheslav Lipinsky of state and law
Keywords: держава; право; В. Липинськи; формування; політико-правові погляди; верстви; Україна; государство; право; В. Липинский; формирования; политико-правовые взгляды; слои; Украина; state; law; W. Lipinski; formation; political and legal views; layers; Ukraine