Регулювання зусиль у металевих конструкціях - Гоголь, М. В.; Більський, М. Р.; Віхоть, С. І.; Гоголь, М. М. (Національний університет "Львівська політехніка", 2012)
Показано результати аналітичних досліджень розрахункового регулювання НДС у комбінованих конструкціях і переваги та галузь використання розрахункового методу. Запропонвано нові конструктивні форми комбінованих систем шпренгельного типу, що використовуються в будівлях і спорудах. Наведено приклади впровадження при проектуванні металевих конструкцій. Showing results analyzes current stress-strain state regulationsin combined structures and advantages and areacalculatedusingthe method. Proposed new design shapes combined shprenhelnyh type systems used in building sand structures. The examplesofimpl ementation in the design of metal structures.
Keywords: комбіновані конструкції; регулювання зусиль; конструктивна форма; односторонні і несиметричні навантаження; combined structures; management effort; constructive form; unilateral and asymmetrical loads