Побудова програмного забезпечення інформаційної системи формування спеціалізованих тематичних віртуальних спільнот - Паздерська, Руслана Степанівна (Національний університет «Львівська політехніка», 2024)
У дисертаційній роботі розв’язано актуальну науково-прикладну задачу в галузі інженерії програмного забезпечення – розроблення програмного забезпечення інформаційної системи спеціалізованих тематичних віртуальних спільнот шляхом зменшення трудомісткості побудови на основі інформаційних повідомлень та поведінки користувача в соціальній мережі. In the dissertation, an actual scientific and applied problem in the field of software engineering was solved – software development of specialized thematic virtual communities by reducing the complexity of construction, based on informational messages and user behavior in the social network.
Construction of information system software for creating specialized topical virtual communities
Keywords: спеціалізовані віртуальні спільноти, тематичні віртуальні спільноти, інформаційна система, програмне забезпечення, віртуальні спільноти, інформаційне наповнення (контент), розпізнавання користувачів, комунікація, взаємозв’язок, specialized virtual communities, topical virtual communities, information system, software, virtual communities, information content (content), user recognition, communication, interconnection; 004.4:316.472.4(043.5)