Про точність описання величини виняткової множини у теоремах типу Вімана-Валірона - Скасків, О. Б.; Сало, Т. М. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Доведено непокращуваність оцінок виняткових множин в асимптотичних рівностях максимуму модуля і максимального члена цілих рядів Діріхле швидкого зростання.
О точности описання размера искючительного множества в теоремах типу Вимана-Валирона
On the best possible description of exceptional set in theorems of Wiman-Valiron type
Keywords: ряд Діріхле; максимум модуля; максимальний член; центральний індекс; ряд Дирихле; центральний индекс; Dirichlet series; maximum modulus; maximal term; central index