Вчення Канта про споглядання як джерело некласичної філософії - Одарченко, М. М. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2004)
Розглянуто вчення Канта про споглядання, його ірраціональні моменти та вшив на некласичну філософію. Kant’s studies about contemplation, its irrational features and its influence on non-classical philosophy are overviewed in this article.