Ремонтні композиції на швидкотверднучому в’яжучому - Кіракевич, І. І.; Марків, Т. Є.; Соболь, Х. С.; Дрималик, А. С. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2009)
Показано можливість використання безгіпсового портландцементу, модифіко- ваного органо-мінеральними добавками, для одержання швидкотверднучих ремонтних композицій, які характеризуються доброю водоутримувальною і фіксуючою здатністю, відповідною технологією нанесення, а також підвищеною адгезійною міцністю. Possibility of the use of gypsum-free Portland cement, modified by organo-mineral additives, for obtaining rapid hardening repair compositions, which are characterized good water retaining and by fixative ability, proper technology of causing, and also enhanceable adhesive strength is shown.
Keywords: фіксуюча здатність; адгезійною міцністю; ixative ability; adhesive strength