Етапи побудови моделі топографії на акваторії Чорного та Середземного морів - Павлів, Т. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
В роботі виконано дослідження висот поверхні Чорного та Середземного морів з використанням даних супутникової альтиметрії. Побудована модель висот Чорного та Середземного морів. Отримані результати було порівняно з висотами Європейського квазігеоїда.
Stages of topography model construction in the area of the Black sea and the Mediterranean sea
Keywords: Європейський квазігеоїд; супутникова альтиметрія