Клод Шеннон: нові інформаційні концепції і парадигми на зламі століть - Драган, Я. П.; Сікора, Любомир Степанович (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2001)
Наведено відомості про значення ідей К. Е. Шеннона у розвої теорії сигналів та головні здобутки, що спричинені цими ідеями і підсумовані у кількох публікаціях авторів, а також погляд на значення їх для теорії керування.

The information about role C. E. Shannon’s ideas in the signal theory development is emphesized and the main achievments caused by these ideas which have been summarized in some autors’ publication is given and also the view on their significance for control theory is exposed.
Keywords: 621.396