Можливості метрологічної перевірки індивідуальних лічильників тепла на місці експлуатації - Яцук, Василь; Бугайцова, Поліна (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2009)
Розглянуто концепцію побудови метрологічного забезпечення комерційних індивідуальних лічильників тепла на місці експлуатації без демонтажу. Рассмотрена концепция построения метрологического обеспечения коммерческих индивидуальных счетчиков тепла на месте эксплуатации без демонтажа. Concept of the metrological supple formation of commercial individual head counters at the exploitation place without mounting is considered.