Методи підвищення точності оцінювання місцеположення наземних рухомих об’єктів - Сопільник, Любомир; Заяць, Р.; Бударецький, Ю.; Підвірний, Ю. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Досліджено вплив похибок механічних одометрів на точність оцінки параметрів руху, запропоновано методи реалізації неконтактних вимірювачів. Исследовано влияние погрешностей механических одометров на точность оценки параметров движения, предложены методы реализации неконтактных измерителей. Influence of errors of mechanical odometers on accuracy of an estimation of parametres of movement is investigated, methods of realisation of non-contact measuring instruments are offered.