Залізобетонні балки, підсилені нарощуванням арматури під навантаженням - Бліхарський, З. Я.; Римар, Я. В.; Хміль, Р. Є. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2005)
Досліджено залізобетонні балки, що підсилюються під різними рівнями навантаження приварюванням до існуючої додаткової арматури. Наведено мету та методику проведення експериментальних випробовувань залізобетонних балок, підсилених під навантаженням нарощуванням арматури. Зафіксовано характер руйнування експериментальних зразків.

The article is devoted to research of reinforced concrete beams that increase under different levels of loading by welding on to the existent armature additional one. The purpose and the method of conducting of experimental tests of the reinforced concrete beams increased under loading by welding on to the additional armature to existent one is given. The character of destruction of experimental beams is fixed.
Keywords: 624.012