Особливість реклами як однієї із головних методів маркетингових комунікацій у туристичній галузі - Вовк, Наталія; Гончарук, Ніна (Видавництво Львівської політехніки, 2018)
The article is devoted to the research of advertising services and determination of components of the process of formation of advertising activity in the market of tourist services and factors of effective management of this process.
Keywords: туристичні послуги; реклама; рекламний продукт; прибуток; споживач; туризм; рекламна кампанія