Функціонально-планувальні основи формування забудови самостійних селянських господарств - Черняк, І. Я. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2000)
Розглядаються питання функціонально-планувальної організації території та забудови самостійних селянських господарств в умовах проведення земельної реформи з врахуванням регіональних особливостей їх становлення.