Діагностика ресурсного забезпечення та обґрунтування доцільності впровадження на підприємстві ресурсозберігаючих технологій - Петрушка Т. О. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Визначено сутність та складові процесу діагностики ресурсного забезпечення діяльності підприємства. Виокремлено види діагностики ресурсного забезпечення залежно від цілей її проведення. Обґрунтовано показник діагностики прогресивності ресурсного забезпечення діяльності підприємства. Встановлено послідовність діагностування прогресивності ресурсного забезпечення діяльності підприємства. Побудовано критеріальний показник вибору найкращого варіанта технологічної зміни. The nature and components of diagnostic resources of the enterprise. Diagnostic species are grouped according to the resources of the objectives of the session. The indices of progressivity diagnostic resources of the enterprise. Sequence established diagnosis of progressivity resources of the enterprise. An index of criteria selecting the best variant of technological change.
Keywords: ресурсне забезпечення; підприємство; ефективність; діагностика; критерій; технологічна зміна; resource access; enterprise; efficiency; diagnosis; criteria; technological change