Хемосорбція діоксиду сірки у трифазній системі за умови зміни поверхні твердого сорбенту - Дерейко, Х. О.; Тодосійчук, Л. П.; Гумницький, Я. М. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2003)
Досліджено хемосорбцію діоксиду сірки у трифазній системі з твердим сорбентом в апараті з імпелерною мішалкою. Аналітично визначено зміну концентрації SO2 у водному розчині залежно від параметрів процесу. The chemisorption of sulphur dioxide in three-phases system with solid sorbent in apparatus with impeller mixer was investigated. It was defined the change of concentration SO2 in water solution depending on parameters that describe the process.