Акустична модернізація відреставрованих історичних інтер'єрів на прикладі лекційних аудиторій Національного університету "Львівська політехніка" - Вачко, А. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2007)
Запропоновано варіант покращання акустичного середовища у щойно відрестав- рованій аудиторії, а також подані рекомендації для покращання акустичних характеристик у лекційних аудиторіях середньої місткості із підйомом рядів та заміненими вікнами.