Питання відновлення української державності – історичний етап державотворення - Скорич, Л. В. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2011)
Розглянуто події, пов’язані проголошенням Української самостійної держави у Львові 30 червня 1941 р. на Українських Національних Зборах. The events dependent on the process of the declaration at the Ukrainian independent country in Lviv on June 30, 1941 by the Ukrainian national assembly is considered.