Оцінка метрологічних характеристик цифрових фільтрів - Наконечний, Ростислав (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2006)
Проаналізовано основні складові похибок цифрових фільтрів. Отримано математичну модель оцінки результуючої похибки цифрових фільтрів.

The basic components of digital filters errors have been presented and analyzed in this paper. The mathematical model of evaluation of digital filters resultant error is obtained.

Проанализированы основные составляющие погрешностей цифровых фильтров. Получена математическая модель оценки результирующей погрешности цифровых фильтров.
Keywords: 681.325