Виховний потенціал творчих зустрічей у бібліотеці ВНЗ - Віняр, Ганна Миколаївна; Лебедюк, Олена Олександрівна (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
У статті представлено досвід виховної роботи наукової бібліотеки ДВНЗ «Криворізький національний університет». Розглянуто основні форми й методи, які використовуються у культурно-просвітницькій діяльності бібліотеки. На конкретних прикладах висвітлено виховний потенціал творчих зустрічей. The report «Educational Potential of Creative Meetings in University Library» of Аnna Vinyar and Helen Lebeduk overviews the experience in educational activities in Kryvyi Rih National University Library. Forms and methods of cultural and educational activities of the Library are described. Educational potential of creative meetings in University Library is overviewed and provided with examples.
Keywords: бібліотека ВНЗ; виховання студентів; форми й методи культурно-просвітницької діяльності; творчі зустрічі у бібліотеці; university library; students’ education; forms and methods of cultural and educational activities; creative meetings in the library