Мікроконтролер AVR у лічильнику обліку витрат води в трубопроводі - Лобов, В. Й.; Музика, І. О. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2008)
Запропонований пристрій на базі мікроконтролера AVR, який дає змогу здійснювати облік витрат води у трубопроводі. Наведено функціональну схему пристрою та алгоритми його роботи. The device is offered on the basis of microcontroller AVR, allowing to keep account the charge of water in the pipeline. In article the function chart of the device and algorithms of its work is resulted.
Keywords: мікроконтролер AVR; облік витрат води