Аналіз робочого стану авіаційного мотора - Кватер, Т. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2000)
Запропоновано методику діагностики робочого стану авіаційного мотора, яка базується на оцінці характеристик його вібрацій. Наведено результати розрахунку.