Засоби стратегічного форсайту для розвитку туризму в нових умовах - Сухорольський, Петро (My University, 2021)
Обґрунтовано необхідність використання форсайту для розвитку туризму і продемонстровано його переваги. Відзначено особливості стратегічного форсайту, які роблять його привабливим і затребуваним для людей та організацій з туристичної індустрії. Визначено та охарактеризовано п’ять основних сценаріїв розвитку туристичної галузі в майбутньому.
Keywords: футурологія; форсайт; майбутнє туризму; сценарії; COVID-19