Функції та етапи регулювання кредитних ризиків у банку - Слобода, Л. Я. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2005)
На засадах дослідження інформаційних джерел у статті обґрунтовано необхідність оптимізації кредитних ризиків у банках України; виділено функції цього процесу та запропоновано основні етапи регулювання кредитних ризиків у банку. The necessity and possibility of regulation credit risks in Ukrainian banks were analyzed in the article. It was suggested the function of this process. It was represented and ensured the main stage of regulation credit risks in banks.