Синтез та властивості бромозаміщених пероксидів - Кінаш, Н. І.; Вострес, В. Б.; Надашкевич, З. Я.; Іжик, О. М.; Гевусь, О. І. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2010)
Синтезовано нові реакційноздатні бромовмісні пероксиди - похідні ш-трет-бутил- пероксиалкілзаміщених бензилгалогенідів. Досліджено їхні властивості та підтверджено будову. New reactive brominated peroxides - derivatives from ш-tert-butylperoxyalkyl benzyl halohenide were synthesised. Their properties were investigated and was structure confirmed.