Властивості емульсійних співполімерних плівок на основі метилакрилату та моно-I диакрилату бутан діолу - Запорожець, Т. Ю.; Собечко, І. Б.; Волошинець, В. А.; Семенюк, І. В. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2000)
Синтезовано дисперсії методом емульсійної полімеризації на основі метилкрилату і моно- та диакрилату бутандіолу для отримання структурованих полімерів. Встановлено залежності фізико-механічних та фізико-хімічних властивостей плівок від складу співполімеру та від наявності модифікаторів. By the method of emulsion polymerization on the basis methylacrylate and monoand dyacrylate butandiola synthesized dispersion for reception of structural polymers. The dependence fisical- mechanical and chemical properties films from copolymer content and from presence of the modifier have been establised.