Вплив поверхнево-активних речовин на властивості анодних покриттів - Мерцало, І. П.; Яворський, В. Т. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2002)
Досліджено вплив природи і концентрації ПАР на якість анодних покриттів, сформованих на сплаві алюмінію АМГ-3. The influence of nature and concentration of surfactants on quality of anode coatings on surface of aluminium alloy АМГ-3 was inwestigated.
Keywords: 620.198