Особливості розвитку корпоративної культури на засадах самоорганізації та синергії - Грибик, І. І.; Смолінська, Н. В.; Гирило, А. М. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Розглянуто особливості розвитку корпоративної культури на засадах самоорганізації та синергії. Проаналізовано зарубіжний досвід розвитку корпоративної культури та висвітлено проблеми впровадження цього досвіду на українських підприємствах. The features of development of corporate culture are considered on principles of independent organization and synergy. Foreign experience of development of corporate culture is analysed and the problems of introduction of this experience are reflected on the Ukrainian enterprises.
Keywords: корпоративна культура; прибуток; розвиток; самоорганізація; синергія; corporate culture; income; development; independent organization; synergy