Модель конвертації абстрактних унітермів до типових графічних унітермів автоматів - Овсяк, В.; Козелко, М. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Засобами алгебри алгоритмів описано модель побудови системи типових графіxних унітермів, призначених для конвертації абстрактного унітерма. Means algebra of algorithms described created a model of the system default image unitermiv designed to convert abstract uniterm.
Keywords: система; модель; графічний унітерм; абстрактний графічний унітерм; алгоритм; system; model uniterm graphic; abstract graphic uniterm; algorithm