О возможности сейсмотектонического районирования Украинского щита и выделения сейсмогенерирующих зон - Сафронов, О. Н. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Статья посвящена, на примере Криворожской сейсмогенерирующей зоны, вопросам сейсмотектонического районирования Украинского щита, которое базируется на комплексе анализа геолого-геофизических, сейсмотектонических, сейсмологических параметров, а также характеристик геофизических полей и структурных особенностей его строения. Стаття присвячена, на прикладі Криворізької сейсмогенеруючої зони, питанням сейсмотектонічного районування Українського щита, що базується на комплексі аналізу геолого-геофізичних, сейсмотектонічних, сейсмологічних параметрів, а також характеристик геофізичних полів і структурних особливостей його будови. On example of the Krivorozhskaya seismogenerating zone, this article is dedicated to the questions of seismotectonic zoning of Ukrainian shield, which is based on the complex analysis of geology-geophysical, seismotectonic, seismological parameters, as well as characteristics of the geophysical fields and its structure.
Про можливість сейсмотектонічного районування Українського щита та виділення сейсмогенеруючіх зон
On possibility of seismotectonic zoning of the Ukrainian shield and identification of seismogenic structures
Keywords: сейсмогенерирующая зона; сейсмотектоника; сейсмическая опасность; геофизические поля; сейсмогенеруюча зона; сейсмотектоніка; сейсмічна небезпека; геофізичні поля; seismogenerating zone; seismotectonic; seismic danger; geophysical fields