Кондиціювання води окисленням двовалентного заліза в електролізерах - Скіра, В. В.; Тимофєєв, І. Л.; Молчанов, А. Д.; Карпінська, І. А. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2004)
Виконано дослідження по кінетиці окислення двовалентного заліза в електролізерах з метою попереднього кондиціювання води. Одержані результати свідчать про доцільність використання електрохімічних методів очищення води і можуть бути використані для розробки промислових апаратів. The researches on kinetics of oxidation of bivalent iron in electrolyzers are carried out with the purpose of preliminary conditioning of water. The received results testify to expediency of application of electrochemical methods of clearing of water and can be used for development of industrial devices.