XXVI Міжнародна науково-технічна конференція “Геофорум-2023” - Тревого, І.; Четверіков, Б.; Ванчура, О.; Рудик, О.; Trevoho, I.; Chetverikov, B.; Vanchura, O.; Rudyk, O. (Видавництво Львівської політехніки, 2023)
Описано роботу традиційної XXVI Міжнародної науково-технічної конференції “ГЕОФОРУМ”, організованої Західним геодезичним товариством УТГК, яка працювала 19–21 квітня 2023 року у Львові – Брюховичах. Висвітлено підготовчі етапи й особливості проведення конференції у форс-мажорних умовах, урочисте відкриття, роботу пленарних засідань, наукових секцій, презентацій, сучасної виставки обладнання та технологій, БПЛА, науково-технічної літератури тощо. Розглянуто й оцінено стан та першочергові напрями розвитку геодезичних, топографічних, картографічних, інженерно-геодезичних та кадастрових робіт у сучасних умовах. Прийнято ухвалу, спрямовану на швидке вирішення першочергових проблем галузі.

The work of the traditional XXVI International scientific and technical conference “GEOFORUM”, organized by the Western Geodetic Society of the USGC, which took place on April 19–21, 2023 in Lviv – Bryukhovychy, is described. The preparatory stages and peculiarities of holding conferences in force majeure conditions, the grand opening, the work of plenary sessions, scientific sections, presentations, modern displays of equipment and technologies, UAVs, scientific and technical literature, etc., are highlighted. Consider and evaluate the state and priority directions of development of geodetic, topographic, cartographic, engineering-geodetic and cadastral works in modern conditions. A resolution is adopted, which is aimed at quickly solving the priority problems in the industry.
XXVI International scientific and technical conference “Geoforum-2023”
Keywords: МНТК “ГЕОФОРУМ”; українські й закордонні учасники конференції; поважні гості; пленарні та секційні засідання; сучасна фахова виставка; презентації; Західне геодезичне товариство; ISTC “GEOFORUM”; Ukrainian and foreign participants of the conference; important guests; plenary and sectional meetings; modern professional exhibition; presentations; Western Geodetic Society; 528.04