День кафедри: інформаційне забезпечення навчального процесу (з досвіду роботи Наукової бібліотеки Криворізького педагогічного інституту ДВНЗ "Криворізький національний університет") - Поліщук, Олена Борисівна (Видавництво Львівської політехніки, 2015)
Розкрито сутність понять: «інформація», «інформаційне забезпечення», «День кафедри»; відображено інформаційне забезпечення кафедр Криворізького педагогічного інституту. The article reveals the meaning of notions «information», «information support», «Day of Chair»; information support of Kryvyi Rih pedagogical institute chairs’ is described.
Day of chair: information support of educational process (from experience of Scientific Library of Kryvyi Rih pedagogical institute of state higher education institution «Kryvyi Rih National University»)
Keywords: інформація; інформаційне забезпечення; наукова бібліотека; навчальний процес; вищий навчальний заклад; День кафедри; information; information support; scientific library; educational process; higher education institution; Day of Chair