Особливості формування каналів розподілу - Лаганін, В. О. (Видавництво Державного університету “Львівська політехніка”, 2000)
Проаналізовано сучасні тенденції формування і розвитку каналів розподілу, розглядаються чинники, котрі повинні враховуватися при виборі каналів, підкреслюється необхідність дотримання пропорційності між окремими елементами системи розподілу.